Mysterie Center Parcs

Altijd onbekend waar u heengaat met Center Parcs Mysterie park.

Houdt u wel van een beetje spanning? Wilt u super voordelig een weekend of weekje weg naar Center Parcs? Dan is Center Parcs Mysterie Park zeker wat voor u.

Wat houdt Mysterie Park in?

Uw type verblijf en ook het park waar u heengaat blijven een verassing. U krijgt een week voor vertrek (uiterlijk 4 dagen) te horen waar u heen gaat. Dit zal altijd een Center Parcs park zijn in Nederland of BelgiĆ«. U bent er dus zeker van dat u niet heel ver hoeft te rijden. De datum legt u wel van te voren vast, dus dat is handig ivm planningen. 
Wilt u toch misschien naar Frankrijk omdat u tijd heeft om te rijden? Dan kan dit ook. U kunt bij bungalows.nl ook een Center Parcs Mysterie park Frankrijk of Duitsland boeken. Over het algemeen zijn het zeer gunstige prijzen. Het zijn echt de betere aanbiedingen omdat er ook verblijven tussen zitten die regulier wellicht wat minder snel verkocht werden.

De Voorwaarden?

U kunt geen voorkeuren aangeven en wijzigingen of annuleringen zijn dan ook niet toegestaan. Ook voorkeur voor kinder/cara/huisdier cottages zijn niet mogelijk. Let erop dat er ook geen rekening wordt gehouden met uw woonplaats en de afstand tot jouw mysterie boeking.